avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta 2011
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta 2011

Am primit 4 p.v. pentru ca am circulat 1 saptamana pentru un parastas cu masina.Nu mi-am dat seama ca ar trebui sa platesc rovinieta! Trebuie la fiecare pv sa platesc cei 28 euro sau doar o singura data ?Plata a 28 euro este ca si cum ai cumparat la prima data a contraventiei rovinieta ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 11:52, 13 Mai 2011
Din pacate desi nimanui nu i se pare normal ca nu te atentioneaza in termenul cel mai scurt de o zi, doua fiind vorba de o lege nu putem decat sa strangem in noi multa frustrare si sa ne supunem acestei legi, buna de altfel, dar prost aplicata. N-o sa vedem niciodata unde se vor duce banii nostri pt roviniete pt ca la drumuri oricum nu se duc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-28 euro despagubire cnadnr andreiion88 andreiion88 Buna seara, In anul 2011 am primit 2 amenzi din partea cNADNR pentru ca am circulat in 2 zile consecutive peDN6 fara a avea rovinieta. Eu atunci am platit ... (vezi toată discuția)
Rovinieta negrila negrila Buna ziua, am uitat sa imi cumpar rovineta .aveam cumparata pe un an si am uitat cand expira. Am circulat vreo 3 saptamani Fara rovinieta pe unde sunt camere ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)