ContSters193759 
	    	Utilizator

ContSters193759 
	    	Utilizator	    

ContSters193759, utilizator
 ContSters193759, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 vasilchia	                   

din 2 ian.2010 pana la 2 ian 2012 a fost in concediu pentru crestere copil ( primul copil);
din 14 iulie 2012 si in prezent este in CCC al 2-lea copil.
Ma ... (vezi toată discuția)
	                    vasilchia	                   

din 2 ian.2010 pana la 2 ian 2012 a fost in concediu pentru crestere copil ( primul copil);
din 14 iulie 2012 si in prezent este in CCC al 2-lea copil.
Ma ... (vezi toată discuția)

adela05	                   

Daca unei persoane ii expira CCC la 01.01.2012 si nu a dat nici un semn, in sensul ca nu a anuntat nici ca vine, nici ca nu mai vine la servici, eu am dreptul, ... (vezi toată discuția)
	                    adela05	                   

Daca unei persoane ii expira CCC la 01.01.2012 si nu a dat nici un semn, in sensul ca nu a anuntat nici ca vine, nici ca nu mai vine la servici, eu am dreptul, ... (vezi toată discuția)

retromusculo	                   

Este considerata vechime in munca perioada in care sunt in concediu de crestere a copilului de pana la 2 ani? (vezi toată discuția)
	                    retromusculo	                   

Este considerata vechime in munca perioada in care sunt in concediu de crestere a copilului de pana la 2 ani? (vezi toată discuția)