avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Retinere pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Retinere pensie alimentara

Buna ziua

Am urmatoarea nedumerire: am un angajat care are obligatia de plata a pensiei alimentare instituita de instanta. Acest angajat a plecat de la soc. mea la alta societate. Sunt obligat sa anunt instanta ca nu mai este angajatul meu?

Multumes
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:40, 13 Mai 2011
Nu sunteti obligat sa anuntati instanta,ci noul angajator caruia ii veti trimite copii dupa actele de infiintare a popririi. Daca nu cunoasteti noul angajator, sunteti obligat sa anuntati debitorul de faptul ca cel obligt la plata nu mai este angajatul dv. Ramane in sarcina debitorului sa faca demersuri pentru aflarea noului loc de munca si sa vi-l aduca la cunostinta pentru a trimite actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura plata pensie minor dupa schimbarea locului de munca al platitorului anemona34 anemona34 Bun gasit! va rog,sa ma indrumati cei care aveti cunostinte juridice in urmatoarea problema: -in urma cu 8 ani,am divortat ,in hotarare scrie ca tatal sa ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nou al platitorului de pensie alimentara refuza plata pe motiv ca adresa instantei de poprire a fost emisa pe numele primului angajator silver1101 silver1101 Va rog sa ma lamuriti si totodata sa ma ajutati, daca e posibil sa gasesc rezolvare la o problema: - am fost informata, de catre fostul sot, platitor de ... (vezi toată discuția)
Fostul sot si-a schimbat locul de munca nu a anuntat faptul ca are proprire pe salariu. anamaria2505 anamaria2505 Buna seara, Am mai scris pe forum. Sunt divortata, avem un fetita caruia i s-a stabilit locuinta la mine, tatal avand un program de vizita si obligatia de a ... (vezi toată discuția)