andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 harhas 
	    	Utilizator

harhas 
	    	Utilizator	    

Ana Mocanu 
	    	Utilizator

Ana Mocanu 
	    	Utilizator	    

Daca Y,X si B au fost legal citati de notar in termenul de 6 luni,si nu s-au prezentat sunt considerati straini de succesiune.
 ContSters193759 
	    	Utilizator

ContSters193759 
	    	Utilizator	    

ContSters193759, utilizator
 ContSters193759, utilizator 	
			 Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

jean59	                   

Daca o persoana a decedat si are 2 copii,iar la succesiune unul dintre ei nu se prezinta desi a primit in 2 (doua)randuri citatii pentru dezbaterea succesiunii ... (vezi toată discuția)
	                    jean59	                   

Daca o persoana a decedat si are 2 copii,iar la succesiune unul dintre ei nu se prezinta desi a primit in 2 (doua)randuri citatii pentru dezbaterea succesiunii ... (vezi toată discuția)

ella2010	                   

daca fratele meu    in urmatoarele 6 luni,nu isi exprima dorinta de a participa la  succesiune dupa mama noastra   [tata a murit mai demult]  mai are dreptul ... (vezi toată discuția)
	                    ella2010	                   

daca fratele meu    in urmatoarele 6 luni,nu isi exprima dorinta de a participa la  succesiune dupa mama noastra   [tata a murit mai demult]  mai are dreptul ... (vezi toată discuția)

naeprioroc	                   

Tatal meu a decedat in 2000 au ramas mostenitori, mama, subsemnatul si 2 nepoti (copii ai fratelui meu decedat).
Averea parintilor mei consta dintr-un ... (vezi toată discuția)
	                    naeprioroc	                   

Tatal meu a decedat in 2000 au ramas mostenitori, mama, subsemnatul si 2 nepoti (copii ai fratelui meu decedat).
Averea parintilor mei consta dintr-un ... (vezi toată discuția)