andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 rtek 
	    	Utilizator

rtek 
	    	Utilizator	    

Livica 
	    	Utilizator

Livica 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Livica 
	    	Utilizator

Livica 
	    	Utilizator	    

Livica	                   

Fostul meu sot este navigator si in ultimii 4 ani a platit pensie alimentara 33% din 700 lei desi in hot de divort scria 33% din venitul net. La inceputul ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Fostul meu sot este navigator si in ultimii 4 ani a platit pensie alimentara 33% din 700 lei desi in hot de divort scria 33% din venitul net. La inceputul ... (vezi toată discuția)

Livica	                   

Va dau unele date care mi se par importante. In localitatea in care locuiesc am o actiune civila deschisa de sotul meu pentru micsorare pensie alimentara (care ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Va dau unele date care mi se par importante. In localitatea in care locuiesc am o actiune civila deschisa de sotul meu pentru micsorare pensie alimentara (care ... (vezi toată discuția)

Livica	                   

Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)