avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proiect castigat, dar nu vin banii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proiect castigat, dar nu vin banii

Buna seara

O intrebarea as adresa celor care pot sa raspunda cu certitudine. O firma, X, a castigat recent, in noiembrie 2010, o finantare nerambursabila pentru un proiect. E vorba de cca. 500.000 euro, dar nu vin banii. Pana in prezent Bucurestiul tot amana semnarea contractului si transferul banilor in cont pe motivul ca e criza de personal si se lucreaza foarte incet. Banuim ca ar fi vorba defapt de alocare pe culori politice.
Cat credeti ca mai poate dura?
In mod normal, in cat timp se pot vira banii si trebuie sa inceapa implementarea proiectului?
Astept parerea celor care ar putea spune ceva intelept.
Multumesc.
GMP
Cel mai recent răspuns: Gabitza88 , utilizator 18:33, 14 Mai 2011
puteti sa dati mai multe detalii? despre ce program de finantare este vorba? ce tip de solicitant a accesat programul respectiv?
Pana la bani trebuie sa asteptati semnarea contractului. Rabdare.
prea multe detalii nu pot da, din motive de confidentialitate
george, as fi curioasa cat timp poate dura semnarea contractului? au trecut deja 6 luni de la declararea castigatoare a proiectului
Nu cerem detalii si va intelegem. Din moment ce e proiect castigator si finantabil mai aveti rabdare, desi pe undeva aveti dreptate, cam intarzie.
e posibil sa nu mai vina deloc?

Alte discuții în legătură

Anunt important programul start 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat ... (vezi toată discuția)
Telefon de la ,,ministerul de finante ,,? ana & maria ana & maria am primit de la ,,ministerul de finante,,(asa s-au recomandat,sau asa a inteles patronul)un telefon cum ca in baza cifrelor de afaceri inscrise in bilant pe ... (vezi toată discuția)
Factura consultanta fonduri europene nico_logo nico_logo Buna ziua. Am apelat la o firma de consultanta pentru un dosar de fonduri europene. Consultatia costa 2000 euro. Am platit 650 euro la depunerea dosarului, iar ... (vezi toată discuția)