avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări nico_logo
                      Utilizator

nico_logo
                      Utilizator                    

jonyyo	                   

Sunt fericitul titular al unui contract de leasing.(multumesc)
In luna oct 2010 isi dau ei sema sa imi factureze o diferenta de tva de la 19 la 24 de procente ... (vezi toată discuția)
	                    jonyyo	                   

Sunt fericitul titular al unui contract de leasing.(multumesc)
In luna oct 2010 isi dau ei sema sa imi factureze o diferenta de tva de la 19 la 24 de procente ... (vezi toată discuția)

danabobo	                   

Buna ziua,am urm problema:Am apelat la o firma pentru accesarea de fonduri europene.O data la 3 luni firma imi factureaza servicii de consultanta pe o suma ... (vezi toată discuția)
	                    danabobo	                   

Buna ziua,am urm problema:Am apelat la o firma pentru accesarea de fonduri europene.O data la 3 luni firma imi factureaza servicii de consultanta pe o suma ... (vezi toată discuția)

Kaleidoscope	                   

Buna ziua! Am o problema legata de un bilet la ordin care a fost emis luna trecuta, cu scadenta saptamana aceasta. Incerc sa recuperez banii, inca din Iunie. ... (vezi toată discuția)
	                    Kaleidoscope	                   

Buna ziua! Am o problema legata de un bilet la ordin care a fost emis luna trecuta, cu scadenta saptamana aceasta. Incerc sa recuperez banii, inca din Iunie. ... (vezi toată discuția)