avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ANUNT IMPORTANT Programul START 2012!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ANUNT IMPORTANT Programul START 2012!

Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat in cadrul Programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare START, va fi activa pe site-ul www.aippimm.ro sau direct pe linkul: [ link extern ] .

Descarca Model Plan de Afaceri si grila de calculDescarca Model Plan de Afaceri si grila de calcul de aici:
[ link extern ]
Detalii privind programul:
[ link extern ] /

ANUNT IMPORTANT PROGRAM EMPRETEC

Datorită faptului că în urma desfăşurării interviurilor nu a fost întrunit numărul necesar de aplicanţi pentru derularea workshop-urilor UNCTAD - EMPRETEC în locaţiile:

18-26 Mai-Tg Mureş

18-26 Mai-Bucureşti

28 Mai- 5 Iunie-Craiova

8-16 Iunie-Timişoara

8- 16 Iunie-Constanţa

vă informăm că se redeschide sesiunea de înscriere conform următorului grafic:
Târgu Mureş – 9-14 Mai 2012;

Bucureşti – 9-14 Mai 2012; (organizat de catre OTIMMC Ploiesti in Jud Prahova)

Craiova – 9-22 Mai 2012;

Timişoara – 9 Mai - 1 Iunie 2012;

Constanţa – 9 Mai - 1 Iunie 2012;


Sursa: Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri

Succes!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 06:55, 16 Mai 2012
Sper sa nu vorbesc cu pacat dar seminariile alea de informare trebuiau platite de aplicanti - 1000 lei /seminar, parca si probabil multa lumea de asta nu s-a inscris.

E regretabil ca, Guvernul Romaniei dupa ce a spalat bani - miliarde de euro in contracte umflate cu dedicatie politica n-a gasit niste bani sa plateasca seminariile alea... Daca tot vrei sa relansezi economia, faci o treaba completa nu cu gauri in ea...
Ne mai putem inscrie firma in programul de finantare ?
E cam tarziu pentru olteni. De azi, 15 mai pana pe 22 mai nu-s decat 3 zile lucratoare la dispozitie. Adica mi se pare ca e postat ca sa se spuna ca datoria cuiva a fost facuta, dar nu ca sa aiba rasunet printre doritori.
@focpamantaerapa
Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat in cadrul Programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare START, va fi activa pe site-ul www.aippimm.ro sau direct pe linkul: [ link extern ] >

Inscrierea se face online si continuu pe durata celor 5 zile calendaristice, deci se pot face inscrieri.Evaluarea planului de afaceri se face pe baza de punctaj, nu de "primul venit primul servit"

@kres
Conceptia de a primi totul de-a gata nu cred ca va conduce vreodata spre progres.
Locurile care au ramas libere se datoreaza selecţiei participanţilor pe baza formularului completat on line pe site-ul www.aippimm.ro şi a interviului organizat de traineri pe baza procedurii UNCTAD., si nu se datoreaza taxei.
EMPRETEC este un program internaţional pentru dezvoltarea şi sprijinirea antreprenorilor. Programul se desfăşoară sub egida Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare (UNCTAD - Geneva) şi este operaţional în peste 25 de ţări din America Centrală, America Latină, Africa şi Orientul Mijlociu.
România este prima ţară din Europa în care se implementează acest program. AIPPIMM s-a implicat în acest program în calitate de partener al UNCTAD şi finanţator al programului, conform documentului de proiect nr. 641/21.12.2001.


Pentru detalii cititi:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lansare program empretec 2014 Daniela Bolog Daniela Bolog Incepand cu data de 15 Octombrie 2014, ora 10.00, va fi activa pe site-ul Directiei Generale de Politici Antreprenoriale din cadrul Departamentului pentru IMM, ... (vezi toată discuția)
22.03.2010 data de lansare a 3 programe nationale! Daniela Bolog Daniela Bolog 1) Programul START Programul UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii. Incepand cu data de 22.03.2012 ora ... (vezi toată discuția)
Dipimm a publicat ghidurile a 9 programe de finantare pentru imm! Daniela Bolog Daniela Bolog Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM) a publicat proiectele a 9 ghiduri aferente programelor nationale destinate ... (vezi toată discuția)