avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

vreau sa deschid o afacere intr-un spatiu (casa) inchiriata in care urmeaza sa fac investitii. ce conditii sa pun in contract asa incat daca proprietarul vinde casa eu sa nu raman in paguba.
multumesc.
Sugestie: compensarea valorii investitiilor cu parte din chiria ce o veti datora.
Spre exemplu: daca s-a convenit o chirie de 1.000 EUR/luna, iar valoarea totala a investitiilor este de 5.000 EUR, rezulta ca primele 5 luni din perioada de inchiriere nu datorati chiria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comercial ContSters192590 ContSters192590 Buna dimineata, As dori sa va intreb daca as inchiria un spatiu comercial si as investi in renovare, amenajare, etc ma gandesc ca dupa un timp exista ... (vezi toată discuția)
Spatiu inchiriat, probleme cu fiscul ady1988 ady1988 am si eu o problema, am ichiriat un spatiu comercial de la o cooperativa de consum, am contract de inchiriere pe o durata de 7 ani,fara clauza de reziliere din ... (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)