avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident mortal la manastirea Ghighiu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident mortal la manastirea Ghighiu

sotul meu a fost implicat in acest accident ,el circula pe un drum cu prioritate iar decedatii ieseau dintr- un drum fara prioritate,neasigurandu-se i- au iesit in fata luandu-i in plin si omorandu-i pe loc.Sotul meu are ca martori 2 oameni ai legii care se afla intamplator acolo si inca un martoar care se afla in spatele sotului meu.Toata lumea inclusiv politia i-a spus ca este nevinovat,carnetul nu il are suspendat i s-a dat o dovada.Ce trebuie sa facem in cazul asta ,cum aflam in ce stadiu este dosarul, trebuie angajat un avocat????.....ce ar trebui sa facem,la cine ar trebui sa apelam?????Accidentul s-a produs in data de 7.05.2011
Cel mai recent răspuns: ionut_rima , utilizator 11:22, 15 Mai 2011
un avocat e absolut necesar, intrucat, chiar daca , dupa primele cercetari, se presupune ca sotul este nevinovat, i se va intocmi dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa, oricum. Prin expertiza, se va vedea viteza vehiculelor imlicate in accident, ce incalcari ale codului rutier au fost savarsite, rezultatele alcoolemiei, etc. etc.
In concluzie, pregatiti-va pentru o perioada indelungata de cercetare penala.:(
Multi conexeaza circulatia pe un drum cu prioritate cu lipsa de vinovatie. Nu este deloc asa. Daca expertiza va arata ca accidentul se putea evita daca sotul circula regulamentar (ceea ce ma indoiesc dupa cum arata dacia aproape rupta in doua) atunci sotul dvs e pasibil de condamnare cu suspendare.
~ Conținut șters la cerere ~
amcteam a scris:

Multi conexeaza circulatia pe un drum cu prioritate cu lipsa de vinovatie. Nu este deloc asa. Daca expertiza va arata ca accidentul se putea evita daca sotul circula regulamentar (ceea ce ma indoiesc dupa cum arata dacia aproape rupta in doua) atunci sotul dvs e pasibil de condamnare cu suspendare.



Este adevarat ca in cadrul unei expertize efectuata de un profesionist se va analiza posibilitatea evitarii accidentului de catre conducatorul autoturismului ce se deplasa pe drumul fara prioritate. Este posibil, mai rar insa, ca vina producerii accidentului sa nu apartina conducatorului auto ce se deplasa pe drum fara prioritate.
Va rog sa-mi spuneti daca fotografiile autoturismelor implicate in accident sunt postate undeva. Daca da, unde?
tot accidentul il puteti vedea pe youtube [ accident ghighiu ], sau pe sit ul realitatea.net [accident grav la manastirea ghighiu ] . va multumesc !

Alte discuții în legătură

Accident auto ZachIonut ZachIonut Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Accident de masina - culpa comuna Ioanid Ioan Ioanid Ioan Buna ziua! În urma cu 2 luni s-a produs un accident de masina în urmatoarele situatii: Unul dintre soferi(eu) nu a acordat proritate de dreapta, intrand ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident rutier soldat cu victima alew2020 alew2020 circulam pe banda 2 a unui drum in aliniament cu doua benzi pe sens, cu cca. 70 km pe ora si de pe celalalt sens de mers adica contrasens, mi-a iesit o masina ... (vezi toată discuția)