avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari

pot sa am masina inscrisa in anglia si asigurare de romania
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:12, 15 Mai 2011
da se poate
Verificati la sigurator daca are " asigurare de frontiera".
aigurarea va e utila doar pt accidente produse pe teritoriul romaniei.
Puteti dar va trebui sa cautati o firma de asigurari care sa practice " asigurarea de frontiera " pt ca nu toti asiguratorii practica aceasta asigurare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
e bine sa aveti asigurare in tara unde este inmatriculata masina, intrucat va costa mai putin, daca ramineti la varianta asigurarii din Romania, in fiecare luna veti scoate din buzunar cateva sute de euro.:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)
Autoturism strain cu asigurare romaneasca? manole silviu manole silviu Este valabila o asigurare facuta in Romania pentru un autoturism inmatriculat in Austria? (vezi toată discuția)
Fara asigurare smenuaru smenuaru In data de 07-09-2010 am fost oprit de politia rurala in mun suceava mi-au cerut actele la control le-am dat precizez am fost acolo sa cumpar masina pe o ... (vezi toată discuția)