Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

Adrian Tudor, Consultant asigurari
 Adrian Tudor, Consultant asigurari 	
			 fox23 
	    	Utilizator

fox23 
	    	Utilizator	    

fox23, utilizator
 fox23, utilizator 	
			 r-ghost 
	    	Utilizator

r-ghost 
	    	Utilizator	    

fox23 
	    	Utilizator

fox23 
	    	Utilizator	    

poda1014	                   

Buna seara,
Am nevoie de putin ajutor. Am ramas fara permis pe motiv ca nu am dat prioritate pietonilor. Totul s-a intamplat asa: in oras, 2 benzi pe sens ... (vezi toată discuția)
	                    poda1014	                   

Buna seara,
Am nevoie de putin ajutor. Am ramas fara permis pe motiv ca nu am dat prioritate pietonilor. Totul s-a intamplat asa: in oras, 2 benzi pe sens ... (vezi toată discuția)

Radu2532	                   

Ce șanse am daca depun o contestație a unui PV cu suspendarea pentru 30 de zile a permisului pentru neacordare de prioritate la pieton care nu am put sa văd ... (vezi toată discuția)
	                    Radu2532	                   

Ce șanse am daca depun o contestație a unui PV cu suspendarea pentru 30 de zile a permisului pentru neacordare de prioritate la pieton care nu am put sa văd ... (vezi toată discuția)

gabytb	                   

Se poate contesta un P.V la trecerea de pietoni cu suspendarea permisului (in timp ce am eu dreptate scrie si in PV). Este prima abatere, iam spus politaiului ... (vezi toată discuția)
	                    gabytb	                   

Se poate contesta un P.V la trecerea de pietoni cu suspendarea permisului (in timp ce am eu dreptate scrie si in PV). Este prima abatere, iam spus politaiului ... (vezi toată discuția)