avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua, am o sentinta civila investita cu formula executorie insa nu inteleg cum pot sa execut ANRP noi locuind in provincie, deasemenea nu inteleg cine plateste executorul, ? un executor din orasul unde locuim noi nu poate face executarea? multumesc
Executarea silita se face unde debitorul are; bunuri mobile, imobile, conturi sau venituri. Onorariul si cheltuielile ocazionate cu executarea silita sunt avansate de creditor, adica de Dv. si se pun in sarcina debitorului art.371^7 Cod proc.civ.#-o
este vorba de Autoritatea pentru Restituirea Proprietatilor,suntem 9mostenitori executarea se face pe sentinta ?sau fiecare in pare trebuie sa faca cerere de executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate introduce o "actiune inpretentii" impotriva executorului judecatoresc? Manole Dumitru Manole Dumitru In cadrul procedurii executionale creditorul incheie cu executorul judecatoresc un Contract De Executare Silita cu specificarea termenului de finalitate a ... (vezi toată discuția)
Un sfat? dorinv dorinv am avut o executare silita pornita in Iasi. Acum firma respectiva pe care o executam si-a mutat activitatea si sediul in Ploiesti. Am obtinut de la Registrul ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici ... (vezi toată discuția)