avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... disperat imi vreu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

disperat imi vreu copilul

sunt disperat vreau sa ma omor nu mai pot trai fara copil am facut foarte multe greseli si nu mai pot o sa ma omor nu mai pot ajutatima va rog
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
adrain, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Chiriacescu , utilizator 21:58, 16 Mai 2011
Daca credeti ca ati facut multe greseli, nu mai faceti inca una.. Incercati cu calm sa reparati din greselile de pana acum. Pas cu pas si cu intelepciune veti reusi. Daca va iubiti copilul, nu puteti sa/i faceti asa ceva.. Sunteti barbat si nu trebuie sa va invinga o situatie care trece si se poate schimba in bine intr-o buna zi.
Nu disperati si fiti puternic.

Unde este copilul? Este cu mama lui? Aveti dreptul la vizitare dupa un program stabilit de instanta de judecata. Puteti sa/l luati si in vacante..
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
ContSters122901, utilizator
nu mai pot mie dor rau de el nu stiu ce sa fac
Nu aveti program de vizitare?
Incercati sa obtineti un program de vizita si de a petrece timp cu copilul dvs. Aveti acest drept, indiferent ca ati gresit. Daca nu sunteti decazut din drepturile parintesti, aveti drepturi egale cu ale mamei copilului dvs. si obligatii de asemenea.
daca ma poate ajuta cineva va rog sunataimi la nr 0766 851 341 sunt disperat am nev de ajutor va rogmult

Alte discuții în legătură

Exercitarea autorității părintește exclusive Emiliano12 Emiliano12 Prin exercitarea autoritatii părintesti exclusive celalalt părinte își pierde dreptul de a avea contact cu copilul sau cind si cum dorește? (vezi toată discuția)
Are sau n-are drept de vizita??? anna_mama_singura anna_mama_singura sunt in proces cu tatal fetitei mele,care are 3 ani...si in urma ultimei infatisari doamna judecatoare ne-a zis ca daca noi ne intelegem in privinta ... (vezi toată discuția)
Dacadere din drepturi maryapopescu maryapopescu buna ziua, am un copil de 3 luni,nu sunt casatorita, dar cind am nascut am cazut de comun accord sa trecem fetita pe numele ambiilor parinti. va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)