avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... disperat imi vreu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

disperat imi vreu copilul

sunt disperat vreau sa ma omor nu mai pot trai fara copil am facut foarte multe greseli si nu mai pot o sa ma omor nu mai pot ajutatima va rog
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
adrain, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Chiriacescu , utilizator 21:58, 16 Mai 2011
În urma unui divorţ cei doi pierd calitatea de soţi, dar cea de părinţi nu se pierde niciodată. Dacă nu aţi fost decăzut din drepturile părinteşti şi nu aţi solicitat instanţei program de vizită pt. copil o puteţi face acum printr-o cerere adresată instanţei de care aparţineţi. Pentru aceasta acţiune puteţi consulta un mediator sau un avocat după preferinţa dvs.
Nu uitaţi însă că aveţi şi obligaţii referitoare la creştere, educare şi întreţinere.
Mult succes!
sunt in aceeasi situatie disperata dar nu asa de exagerata totusi.
te sfatuiesc sa contactezi un avocat sau asociatia T.A.T,A. (teoretic, ar trebui sa fie cei mai in masura sa te directioneze)
legal, ai dreptul de vizita dar, daca greselile la care faci referire sunt grave (bataie, molestare, dezinteres, bautura ....) mai bine las-o balta - poate este mai bine pt copil; in caz contrar, urmeaza sfaturile cu avocatul ...
Eu unul am un copil cu o...avocata din Baroul Bucuresti. Baietelul are aproape 6 luni, nu l-am vazut niciodata deoarece in nebunia ei a hotarat sa-l creasca singura iar pe mine m-a amenintat ca daca nu incetez cu demersurile mele juridice (am actionat-o deja in judecata, termen in luna iunie) o sa faca in asa fel incat sa ma trimita ..stieea unde. Are un anturaj format numai din procurori si judecatori si a lasat de multe ori sa se inteleaga ca ar avea infulenta asupra anumitor organe care or sa ma puna la punct. M-am trezit deja si cu o plangere penala, dar spre surprinderea mea, pana acum politia a amanat de 3 ori audierile, unde m-as fii dus cu tone de probe si martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autorității părintește exclusive Emiliano12 Emiliano12 Prin exercitarea autoritatii părintesti exclusive celalalt părinte își pierde dreptul de a avea contact cu copilul sau cind si cum dorește? (vezi toată discuția)
Are sau n-are drept de vizita??? anna_mama_singura anna_mama_singura sunt in proces cu tatal fetitei mele,care are 3 ani...si in urma ultimei infatisari doamna judecatoare ne-a zis ca daca noi ne intelegem in privinta ... (vezi toată discuția)
Dacadere din drepturi maryapopescu maryapopescu buna ziua, am un copil de 3 luni,nu sunt casatorita, dar cind am nascut am cazut de comun accord sa trecem fetita pe numele ambiilor parinti. va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)