avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... daca am rezolvat prin mediere si s-a incheiat procesul ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

daca am rezolvat prin mediere si s-a incheiat procesul ma mai tem de apel si recurs?

am rezolvat la prima instanta prin mediere un caz de iesire din indiviziune.adica am mers ambele parti am declarat ca sintem de acord cu ce am scris in acordul de mediere si in pv,etc si pe net scrie..conf art.271CPC...ia act si consfinteste invoiala partilor conf.acordului de mediere..etc.etc.Executorie.
in baza art.63 mi se restituie taxa de timbru.

mai ma tem ca pe sentinta va scrie ca se poate face apel si recurs?
de unde o sa iau taxa de timbru??
Cel mai recent răspuns: mieluu , utilizator 14:46, 16 Mai 2011
daca partea adversa a mers cu mine la proces si a declarat ca e de acord cu ce am mediat,cum...sa denunte?
a semnat pe pv al medierii si in ce acte mai sint...
ia act si consfinteste invoiala partilor,spune judecatorul ..
tot nu inteleg de ce sa autentific.daca judecatorul spune-executorie....
noi am mers la judecata si amoprit-o prin mediere.atunci de ce sa mai autentific?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare masa succesorala STEFANY_CRYS STEFANY_CRYS Buna ziua, Spuneti-mi va rog dupa ce ma pot orienta pentru evaluarea provizorie a masei succesorale solicitata in instanta? Inteleg ca nu trebuie facuta de un ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut ? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! In conditiile in care am facut recurs in procesul de partaj pe care il am pe rol ,a fost respins ca fiind nefondat,(nu vreau sa mai continui cu ... (vezi toată discuția)
Lamuriri partaj judiciar sivik sivik Bună ziua, Întrebare: Într-un proces de partaj judiciar sunt suficiente întâmpinările trimise de pârâți privind situația terenului ... (vezi toată discuția)