avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... un singur condominu=un singur mod de incalzire?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

un singur condominu=un singur mod de incalzire?

Am inteles ca aceasta lege -nu mai stiu nr.ei- se va aplica incepand cu 1.01.2010,sau mai bine zis pana la sf.anului 2009,trebuie sa se ia hotararea ca un singur condominiu sa aiba un singur mod de incalzire.In conditiile in care nu sunt 50% cu centrale termice de apartament,deci nu se vrea pe scara/bloc despartirea de CET,ce se intampla cu proprietarii care au centrale termice si nu vor sa renunte la ele?Sunt destule situatii in care platesti ceva mai mult,sau mai putin(depinde de situatii) si chiar vrei sa poti avea apa calda si caldura cata vrei si cand vrei.
Te poate obliga o lege pe propria ta proprietate sa faci ce vor ei?????? Este "legal" asa ceva???? daca ceva in Romania mai poate fi legal..........
Cel mai recent răspuns: Ana Carmen Marin , Avocat 14:33, 8 Iulie 2008
condominu????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ramas doar 3 apartamente fara centrala proprie daniel71 daniel71 #-o Locuiesc la un bloc cu 4 etaje cu 2 scari. Deoarece in Brasov a fost partial compromisa instalarea repartitoarelor in blocul nostru toti locatarii au optat ... (vezi toată discuția)
Debransare de la cet brasov tibiolah tibiolah Daca poate cineva sa ma lamureasca ce acte \" legale \" sunt necesare pentru debransarea de la sistemul centralizat CET / TETKRON Brasov ( furnizorul de ... (vezi toată discuția)
Abuz al asociatiei de proprietari saiu saiu Stau intr-un bloc in care din 39 apartamente , 5 apartamente sunt conectate la CET.In urma unei adunari cenerale la care cei prezenti au hotarat ... (vezi toată discuția)