avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... in vizita cat poti sta fara sa te treaca la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

in vizita cat poti sta fara sa te treaca la intretinere

cat timp este permis sa stai in vizita fara sa te treaca la untretinere cu mai multe persoane este vreo lage sau un nr mazim de zile cat potzi sta ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 16:34, 26 Iulie 2008
Alex13e a scris:
Adimnistratora oricum este o baba proasta fara alta ocupatie

care stie ea ceva de nu va crede....

ADMINISTRÁTOR, -OÁRE, administratori, -oare, s.m. şi f. Persoană care administrează, care conduce o administraţie sau un serviciu de administraţie. ([ link extern ] )
Ma scuzi ca nu am facut 10 ani meditatii la gramatica inainte de admiterea la facultate si nu mi-am dat seama ca toti cunoscutii mei folosesc gresit acest cuvant, nici macar nu sunt dactilograf pentru a tasta si corect si repede asa ca poti gasi si alte greseli daca te pasioneaza.
Singura solutie e sa se plateasca intretinerea in 2 locuri pt aceeasi persoana?
Adresati-va presedintelui, in scris, si explicati-i situatia, cereti si scoatere de la intretinere a unei persoane. Daca nici asa nu se rezolva situatia Dvs., va trebui sa platiti intretinerea ptr. o persoana in plus.
Solutia cu procesul in instanta este de durata si nu veti face fata probei cu martori. Cine va depune marturie ca prietena Dvs. locuiesti la adresa....? Nimeni nu are timp de asa ceva.

P.S.
"baba proasta fara alta ocupatie" nu este o exprimare demna de Dvs.
Este un altfel de greseala.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2008
Mihai17, utilizator
hoitararile aga..trebuie sa fie conf. statutului asociatiei..orice hotarare a adunarii generale ce nu este conf..statutului..nu este legala modificarea statutului se face pe cale judecatoreasca si cu acceptul a 2/3 din TOTAL PROPRIETARI
Mihai17 a scris:
asa nu se rezolva situatia Dvs., va trebui sa platit intretinerea ptr. o persoana in plus.
Solutia cu procesul in instanta este de durata si nu veti face fata probei cu martori. Cine va depune marturie ca prietena Dvs. locuiesti la adresa....? Nimeni nu are timp de asa ceva.

Dar presedintele cum va dovedi ca a locuit la respectiva adresa ??
...si cu chitanta de la cealalta asociatie castiga..si va recupera si ch.de judecata...sa detina adresa prin care a solicitat remedierea situatiei..si sa faca o notificare

Alte discuții în legătură

Modificarea adresei asociației silviu_n silviu_n Bună seara și bine v-am găsit! Asociația de care este vorba are adresa, de la înființare, la adresa administratorului în funcție la ... (vezi toată discuția)
Persoana in plus la intretinere nejustificat AdrianTudor25 AdrianTudor25 Buna seara, as dori daca se poate sa ma sfatuiti si pe mine. In vara am depus o cerere la administrator prin care solicitam scoaterea unei persoane de la plata ... (vezi toată discuția)
Plecati in strainatate relly77 relly77 Buna ziua Eu si sotul meu suntem plecati de trei ani din tara, intorcandu-ne acasa o data pe an pentru 2 saptamani. Mentionez ca apartamentul are centrala si ... (vezi toată discuția)