ContSters193759 
	    	Utilizator

ContSters193759 
	    	Utilizator	    

AA1980 
	    	Utilizator

AA1980 
	    	Utilizator	    

ContSters193759 
	    	Utilizator

ContSters193759 
	    	Utilizator	    

AA1980 
	    	Utilizator

AA1980 
	    	Utilizator	    

ContSters193759 
	    	Utilizator

ContSters193759 
	    	Utilizator	    

p_cris02	                   

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns : tatal meu a iesit la pensie de drept din minerit: acum ca a decedat .mama mea care are 55 de ani poate ... (vezi toată discuția)
	                    p_cris02	                   

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns : tatal meu a iesit la pensie de drept din minerit: acum ca a decedat .mama mea care are 55 de ani poate ... (vezi toată discuția)

vitelaruadina	                   

Buna seara. Tatal meu a decedat acum 2 luni, el a lucrat aproximativ 16 ani; am un frate minor, mama mea este fara servici, ajutati-ma , va rog, cu raspunsul ... (vezi toată discuția)
	                    vitelaruadina	                   

Buna seara. Tatal meu a decedat acum 2 luni, el a lucrat aproximativ 16 ani; am un frate minor, mama mea este fara servici, ajutati-ma , va rog, cu raspunsul ... (vezi toată discuția)

AllyD	                   

Tatal meu a fost diagnosticat recent cu tumoare cerebrala, iar decesul poate surveni in orice moment. Are varsta de 62 de ani si este salariat. In ultimele 3 ... (vezi toată discuția)
	                    AllyD	                   

Tatal meu a fost diagnosticat recent cu tumoare cerebrala, iar decesul poate surveni in orice moment. Are varsta de 62 de ani si este salariat. In ultimele 3 ... (vezi toată discuția)