avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violarea corespondentei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violarea corespondentei

buna ziua. as dori cateva lamuriri in legatua cu o problema. o ruda mi-a intentat un porces civil. intre documentele pe care le-a depus la un tremen a depus si un email al meu privat (o discutie pe care am avut-o cu o terta persoana). precizez ca respectiva discutie nu are nici o legatura cu procesul pe rol. ce infractiune a savarsit? ce pedeapsa este prevazuta in codul penal si ce sanse de castig am?multumesc anticipat pentru raspunsuri
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
diana_brandusa, utilizator
Cel mai recent răspuns: diana_brandusa , utilizator 21:38, 17 Mai 2011
Violarea corespondentei elecronice este atunci cand o persoana intervine in spargerea parolei. Situatia de fata mi-se pare ca persoana va cunostea corespondenta sau a fost data de cealalta persoana cu care ati avut o corespondenta. Problema violarii corespondentei este discutabila...si, nu cred ca poate fi savarsita o fapta infractionala din ceea ce ati relatat Dv.,,,:(
"problema" este ca documentul atasat are in partea de jos link-ul de la emailul meu ... deci a fost sparta parola .... este o printare a unei conversatii private ....
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
diana_brandusa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont de e-mail spart Miyako Miyako Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)
'spargerea' parolei de e-mail personal INFORMAT INFORMAT Va rog, daca puteti sa-mi spuneti care este legea si articolul care sanctioneaza patrunderea in adresa de e-mail personala si preluarea de date, indiferent ... (vezi toată discuția)
Violare de corespondenta Ionelberar Ionelberar Va rog sa ma ajutati sa aflu unde trebuie sa reclam violarea de corespondenta ,deoarece am incheiat o relatie de 5 luni cu o persoana care refuza sa ma lase in ... (vezi toată discuția)