buna ziua. as dori cateva lamuriri in legatua cu o problema. o ruda mi-a intentat un porces civil. intre documentele pe care le-a depus la un tremen a depus si un email al meu privat (o discutie pe care am avut-o cu o terta persoana). precizez ca respectiva discutie nu are nici o legatura cu procesul pe rol. ce infractiune a savarsit? ce pedeapsa este prevazuta in codul penal si ce sanse de castig am?multumesc anticipat pentru raspunsuri
Violarea corespondentei elecronice este atunci cand o persoana intervine in spargerea parolei. Situatia de fata mi-se pare ca persoana va cunostea corespondenta sau a fost data de cealalta persoana cu care ati avut o corespondenta. Problema violarii corespondentei este discutabila...si, nu cred ca poate fi savarsita o fapta infractionala din ceea ce ati relatat Dv.,,,:(
"problema" este ca documentul atasat are in partea de jos link-ul de la emailul meu ... deci a fost sparta parola .... este o printare a unei conversatii private ....
Cont de e-mail spart
Miyako
Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord.
Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)