avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiriere spatiu comercial

Buna ziua. As dori sa inchiriez un spatiu comercial intr-o institutie publica si imi cere firma ceea ce nu o am. Eu as vrea sa deshid o drogherie (farmacie) si nu pot fara spatiu . As putea sa fac o parte din actele pentru firma sa le depun la inchiriere ca sa beneficiez de spatiu ?
Sau sa angajez un avocat care sa se ocupe de spatiu si de actele firmei ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters207724 , utilizator 07:23, 18 Mai 2011
Va faceti sediu societatii acasa si cu acea institutie publica incheiati un contract de inchiriere pentru punctul de lucru, la chirias trecand sintagma ,, societatea comerciala X SRL - in curs de constituire", aceasta dupa ce obtineti de la registrul comertului rezervarea denumirii firmei. Ideal ar fi sa va adresati unui avocat sau unei societati specializate pentru a va sprijini in demersul dvs.
Multumesc mult =D>:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce situații ar putea avea probleme un proprietar care își dă acordul pentru stabilirea sediului social al unei firme în spațiul închiriat? liviu f liviu f Am un spatiu comercial pe care vreau sa-l dau in chirie. Viitorul chirias nu are, inca, firma infiintata iar cu ocazia infiintarii ar vrea sa-si inregistreze ... (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu pentru firma in curs de infiintare roxyalexandru roxyalexandru Buna seara! Cum trebuie sa fac contractul de inchiriere pentru o firma pentru care doresc sa o infiintez, rezerv denumirea firmei si inchiriez cu numele ... (vezi toată discuția)