avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... agricultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

agricultura

ce imi trebuie sa-mi fac o ferma documente?si am 25 ani
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:46, 18 Mai 2011
D-l ianis22,eu zic ca din informatiile ce le veti primi pe forum nu veti reusi mare lucru pentru ca sunt multe de spus si mai ales de facut... mai bine sa mergeti la Directia Agricola din resedinta de judet si la biroul consultanta va vor da informatiile necesare. In orice caz va trebui sa optati asupra formei de organizare adica ori va faceti o SRL ori o Intreprindere Individuala, sau ca PFA si dupa ce v-ati hotarat mergeti la Registrul Comertului si acolo va indruma ce acte sa le aduceti sa va inregistrati pentru a desfasura activitatea intr-o ferma agricola vegetala sau zootehnica sau chiar mixta.... spor la treaba..
Pentru mai multe detalii privind Masura 141 "Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta", accesarea serviciilor de consultanta gratuite, fermierii care detin ferme de semisubzistenta in Regiunile Nord – Est, Nord – Vest sau Centru, pot contacta prestatorul serviciilor de consultanta: e-mail office@ rgic.ro.

Fermierii care detin ferme de semisubzistenta in Regiunile Sud - Est, Sud - Vest, Sud sau Vest pot contacta, in vederea accesarii serviciilor de consultanta, prestatorul serviciilor de consultanta e-mail: office@ romair.ro.
Dati cat mai multe detalii despre dumneavoastra, pregatirea profesionala, daca dumneavoastra si familia aveti in proprietate teren agricol si animale, alte date relevante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 141 Maria161 Maria161 Buna ziua.Sotul poate accesa masura 141 daca are PFA , dar nu cu profil agricol????Dar eu daca sunt in cresterea copilului pana la 2 ani?????Multumesc (vezi toată discuția)
Ferme de subzistenta sau semi-subzistenta popcamelia99 popcamelia99 ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste.... (vezi toată discuția)
Tinerii fermieri au solicitat apdrp peste 272 milioane de euro intr-o singura sesiune Daniela Bolog Daniela Bolog 02 august 2012 In cadrul celei mai recente sesiuni de primire a proiectelor de finantare pentru Masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” din ... (vezi toată discuția)