avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ferme de subzistenta sau semi-subzistenta
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ferme de subzistenta sau semi-subzistenta

ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste....
Cel mai recent răspuns: Mihaela Caracoti , Consultant credite si finantari 14:36, 1 Noiembrie 2011
popcamelia99 a scris:

ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste....


Doriti sa beneficiati de fonduri nerambursabile?
Incercati sa oferiti mai multe detalii...ca sa puteti primi si un raspuns "pe masura asteptarilor dvs.".

Teoretic, daca indepliniti conditiile de eligibilitate, puteti beneficia de obtinerea unor fonduri, prin accesarea Masurii 141 "Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta" PNDR

[ link extern ]



Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
din cate stiu masura 141 acorda fonduri nerambursabile la cei care au deja ferme,cate 1500 euro/an.Eu nu am ferma,eu intentionez sa fac si pentru asta ma intereseaza actele,autorizatii,practic care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a incepe..

multumesc
In conditiile in care doriti sa accesati fonduri nerambursabile pentru o ferma de subzistenta (exploatatii care produc exclusiv pentru consumul propriu, a caror dimensiune economica este de 2 UDE) sau de semi-subzistenta (dimensiunea exploatatiei agricole este cuprinsa intre 6 si 8 UDE), prima conditie este ca aceasta sa fie infiintata (sa existe) la momentul solicitarii sprijinului si sa fie inregistrata pe numele solicitantului in Registrul agricol/Registrul fermierilor, respectiv in Registrul Unic de Identificare de la APIA pentru sectorul vegetal si in Registrul Exploatatiei al ANSVSA pentru sectorul zootehnic. Cu privire la actele si autorizatiile necesare pentru inregistrarea exploatatiilor agricole (ferma de semi-subzistenta sau de subzistenta) la APIA si/sau ANSVSA, va puteti adresa Registrului Agricol sau Directiei Agricole pentru Dezvoltare Rurala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)