avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura telefon - recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura telefon - recuperatori

buna ziua,as avea nevoie si eu de un sfat sau de o parere.am facut un abonament la [EDITAT] ,nu am mai platit de 1 an si ceva.totalul de plata e de 655 ron. m au sunat de la [EDITAT2] sa achit ,in caz contrat imi vor deschide proces.Imi pot face ceva atata timp cat eu nu am nimic pe numele meu ?am inteles ca se prescrie dar cand si in ce conditii?
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:35, 20 Mai 2011
daca au trecut 3 ani intervine prescriptia [editat]
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
pai cam de 2 luni au inceput sa ma sune cei de la firma de la recuperari.
Buna
Ceva asemanator mi s-a intimplat si mie.
Am fost sunat de o firma de recuperari cum ca niste destepti de la [EDITAT] vor sa recupereze de la mine o datorie de 30 lei de acum 5 ani. ADICA pentru ,,30 de arginti'' astia de la orange se fac de c... pentru ca am in continuare aceleasi numere de telefon,am beneficiat si beneficiez de reduceri de eica si client vechi si totusi au nevoie de maruntis (cred ca ia ajuns criza!)si culmea sunt cu plata la zi a facturilor lor!!!!
Si totusi ...
Eu client serios i-am contactat informindu-i ca nu am primit de la ei nici o factura sau notificare sau somatie.De altfel in 10 ani de relatie cu [EDITAT] foarte rar s-a intimplat sa nu primesc regulat facturile.
Eu degeaba am sustinut ca nu am primit nici o hirtie de la ei ca sa am cunostinta de datoria sustinuta de ei.
Au avut un singur punct de vedere repetat ca o placa defecta in cursul discutiei,,la noi sunt inregistrari ca v-am trimis factura si notificari si pentru ca nu ati platit am instiintat firma de recuperari pentru ca asa e procedaura''
Dar eu de unde sa stiu?????? pentru ca si eu ca firma tai factura pe numele [EDITAT] cu o suma consistenta o trimit normal prin posta (am grija sa nu o primeasca,)apoi le mai trimit o notificare(am grija sa nu o primeasca)si apoi trimit actele la firma de recuperari ca SA MERITE....
DE CE SA PLATESC PENTRU NEGLIJENTA UNUI FUNCTIONAR SAU PENTRU CA NU AM GHICIT CE SUME SA PLATESC????
PRECIZEZ CA SUMA DE CARE SUNT ACUZAT NU ESTE MARE DAR NU MI SE PARE CORECT CUM PROCEDEAZA aceasta banda HOTI caz in care va rog o parere despre cum ar trebui sa procedez pentru binele meu si poate al altora.
cu stima
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Va rog sa cititi si sa respectati regulamentul de postare: nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice.

Orice creanta mai veche de 3 ani este prescrisa. Prin urmare, poate oricine sa ceara o suma datorata cu 5 ani in urma, ea nu mai este datorata. Procedeul in sine este o meschinarie, mai ales ca e o suma mica si, mai grav, pentru ca o fac la scara larga. Poate n-ar strica o sesizare la OPC, desi n-o sa rezolve nimic concret, dar poate ii pune pe ganduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare executare silita dia partea unei firme de recuperari creante tina23 tina23 Buna ziua, Am primit acasa o instiintare de executare silita din partea [editat] si trebuie sa platesc o datorie de 750 de lei, pana la data de 18.02.2013 ... (vezi toată discuția)
Creditor-societate recuperari creante stefan2008ro stefan2008ro Buna ziua In 2004 am facut un abonament la [editat] dar nu am vrut sa imi iau nici un telefon, doar abonamentul. Nr care l-am facut abonament a fost cartela ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare luisa_toma luisa_toma In 2000 am facut abonament la [EDITAT]. Dupa ce am ramas fara servici n-am mai putut plati. ( suma neplatita 213 ron) .Prin 2006 primesc de la [EDITAT] o ... (vezi toată discuția)