avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acte necesare pentru recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acte necesare pentru recuperare creante

As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru recuperare creante.
Cel mai recent răspuns: Angelica Pirvu , utilizator 23:05, 20 Mai 2011
daca doriti un raspuns la o intrebare asa generic formulata nu il veti obtine, fie si din lipsa spatiului. incercati sa fiti explicit , cit mai la obiect pentru un raspuns competent.
Este vorba de datoria unei societati catre alta societate, aceasta datorie este din mai 2009, am reusit in luna ianuarie 2011 sa recuperez jumatate din datorie pe cale amiabila, acum refuza sa mai plateasca.A indentificat clientul,am incercat sa-l contactez(refuza),am facut somatia(refuza) pina aici am ajuns.Am mai avut dosare de recuperare (mici) dar am reusit doar pe cale amiabila.Este primul dosar si fiind la inceput nu sunt sigura.
cu titlul de creanta , cert, lichid si exigibil, cu dovada somatiei va adresati unui executor judecatoresc care este singurul abilitat sa deschida procedura executarii silite.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata miruna.c miruna.c vreau sa merg pe somatie de plata pentru recuperarea unor creante ideea e ca observ ca exista intarzieri si din partea societatii creditoare ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Solicitare insolventa. Imparatul Imparatul Ce trebuie sa faca o firma/persoana fizica pentru a cere declansarea insolventei impotriva unei societati comerciale pentru a nu si-a achitat niste ... (vezi toată discuția)
insolventa orca orca Ma intereseaza daca pot sa cer insolventa unei firme in conditiile in care aceasta a incasat in avans pretul marfii , dar pina la urma nu a livrat o si nu a ... (vezi toată discuția)