avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenzi judiciare in timpul procesului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenzi judiciare in timpul procesului

buna seara.citind cpc am gasit la art.182 pct 2 lit.f
neprezentarea unui inscris sau a unui bun de catre cel care il detine, la termenul fixat in acest scop de instanta;

inca de la primul termen instanta a solicitat societatii sa depuna toate actele ptr garantia ce mi-a fost retinuta de la inceputul angajarii pana la lichidare...acum la al 3-lea termen avocatul angajat a depus niste acte irelevante..insa nu a depus ce a stabilit instanta sa faca...

acum la viitorul termen vreau sa reamintesc instantei despre acets lucru..sa oblige societatea sa se conformeze..pot cere si aplicarea acestui articol..sa fie deja sanctionata sau cand solicit instantei ca societatea sa respecte dispozitiile instantei sa precizez sa o faca macar de acum sub incidenta art 182 pct 2 lit f?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:45, 6 Iunie 2011
Este vorba despre art. 108^1 alin.2 lit.f C.proc.civ. ... refuzul sau omisiunea unei autoritati ori a altei persoane de a comunica la cererea instantei, la termenul fixat in acest scop, datele care rezulta din actele si evidentele ei este sanctionat cu amenda judiciara de la 30 lei la 500 lei.
salut.am avut azi ternen.am atras atentia ca societatea parata nu a depus toata documentatia completa ceruta de instanta..a luat la cunostinta si a dispus expertiza contabila,a desemnat expertul da pe cheltuiala mea.asa este normal?
În situaţia în care expertiza este ordonată din oficiu sau la cererea procurorului, instanţa va stabili partea care va avansa onorariul, însă poate dispune ca acesta să se avanseze de ambele părţi (art.171^1 C.proc.civ.) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila niculinapopa niculinapopa Buna ziua1 In data de 2 apr am un nou termen intr-un proces pentru recuperare drepturi banesti Am luat legatura cu expertul si mi-a zis ca nu poate sa faca ... (vezi toată discuția)
Baza legala care interzice comunicarea actelor pe email. baza legala pt amenda judiciara pt nerespectare Krissia . Krissia . 1. As vrea sa stiu si eu daca exista o baza legala care imi interzice sa trimit actele la instanta pe email. 2. Baza legala care permite sa fiu sanctionata ... (vezi toată discuția)
Nulitate expertiza?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, speta este urmatoarea : se face o expertiza contabila, la sediul expertului; expertul nu a notificat niciuna dintre parti, cu toate ca in ... (vezi toată discuția)