avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare titlu proprietate

buna seara, ultima data cand am scris in forum a fost prin aprilie,atunci ca si acum intreb dupa ce trec cele 15 zile de la luarea hotararii judecatoriei de a anula niste pozii din titlu de proprietate doarece ele fusesera deja mostenite de mama,deci am primit acasa confirmarea ca ceea ce am cerut se aproba, insa intreb hotararea definitive si irevocabila a judecatoriei o primim tot acasa?trebuie sa platim ceva taxa de timbru,alte taxe/multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:24, 13 Martie 2012
Nu o primiti acasa. Mergeti la arhiva la jud. cu o cerere pentru investire. si taxa de timbru - 4 lei si timbru judiciar - o,15 lei.
buna dimineata, a trecut timpul si problema cu modificarea titlului a fost ezolvata la tribunal dar de 3-4 luni dosarul zace la primarie care nu-l trimite la funciar din nou pe motiv ca nu s-a intrunit comisia locala,eu am sunat la pregectura unde ulterior o sa ajunga dosarul cu emiterea unui alt titlu dar ei nu pot decat sa-i mustre nu sunt sefii lor, ce fac, am terminat mai repede in instanta singura fara avocat iar acum chiar nu stiu ce sa fac,la cine sa apelez caci nu stiu cum sa mai procedez,multumesc.
revin cu intrebare cum pot sa-i grabesc pe cei de la Primarie sa-mi rezolve problema?
Daca prin actiunea pe care ati introdus-o ati cerut si plata de catre parate de daune pe fiecare zi de intarziere, luati legatura cu un executor judecatoresc care sa le faca somatia de plata...sa vedeti atunci cum se grabesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

solutie in executare dansorin dansorin buna ziua,ce trebuie sa fac sa pun in aplicare o solutie definitiva,am luat timbre,am platit taxa financiara,am inteles ca trebuie sa fac doua cereri sa le ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort anemarie213 anemarie213 Buna ziua, aveti idee cat dureaza pana ajunge sentinta acasa? S-a pronuntat divortul pe 28 ianuarie, si nici acum nu a ajuns sentinta la mine. Imi puteti ... (vezi toată discuția)