avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii deosebite de munca in serviciul de radiologie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii deosebite de munca in serviciul de radiologie si imagistica

Buna ziua,
As dori o informatie cu privire la reavizarea locurilor de munca in conditii deosebite, pentru personalul medical expus profesional. Dorim sa stim cine are responsabilitatea acestei reavizari si ce se poate face in cazul nerezolvarii acestor reavizari.
Multumesc mult, Carmen TOMA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 9 Februarie 2025
ma intereseaza raspunsul foarte tare in conditiile in care sant tehnician radiolog si imagistic si nu am grupa !
Trebuiau facute niste dosare de avizare anual și avizate de ITM etc...unde sa fi-ti nominalizată că santeti la grupa pentru condițiile de lucru dar nu s_au făcut și s-au pierdut avizele pentru condiții periculoase ,întrebați și la pensie daca se cotizeaza și virează pentru pensie la condiții deosebite.sau cereți o adeverință de vechime !

carmenemiliatoma a scris:

Sa va spun sincer am luat legatura cu toata lumea, toti ridica din umeri, nu am avut niciodata aviz de incadrare in conditii deosebite. Am citit legea care spune ca avizele se reinnoiesc pana la data stabilita legal.Noi nu putem sa reinnoim ceva ce nu avem. Nici serviciul de protectie al muncii nu stie. Va multumesc mult, mai astept sugestii.Carmen TOMA

Casa de pensii nu are nicio legatura cu plata c.a.s.

Casal a scris:

...întrebați și la pensie daca se cotizeaza și virează pentru pensie la condiții deosebite.sau cereți o adeverință de vechime !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obține în prezent schimbarea grupei de muncă? Chioseaua Chioseaua Sunt asistent medical si lucrez intr-un cabinet dotat cu instalație radiologica de gradul 3( grupa a-III-a de risc radiologic conform CNCAN) pentru care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intr-un laborator privat de radiologie clasificat ... DianaA27 DianaA27 Buna ziua, Intr-un laborator privat de radiologie clasificat CNCAN categoria II, este obligatoriu ca personalul sa fie incadrat in grupa a II-a de munca? Este ... (vezi toată discuția)