avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventii pentru terenuri agricole
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventii pentru terenuri agricole

am pe titlul de proprietate un hectar de teren arabil ,in comuna in care m-am nascut
din motive de timp,serviciu,etc nu l-am mai cultivat de cativa ani ,ramanand parloaga
am aflat acum cateva zile ca de cinci ani ,cineva din sat,a primit subventie pentru acest teren
am incercat sa ma adresez primariei ,solicitand sa mi se explice temeiul in baza caruia a fost inscrs in registrul agricol,ce acte ,documente au stat la baza alocarii acestei subventii,insa secretarul m-a trimis la politie ,refuzand un dialog
cum ar trebui sa rezolv aceasta situatie ,ptr ca ma voi trezi ca suprafata in cauza nu imi mai apartine
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:03, 19 Mai 2011
Chir daca nu cunoasteti autorul faptei penale, politia trebuie sa faca cercetari la sesizarea dvs.
Mergeti la repezentantii apia din judetul dumneavoastra si depuneti o hartie prin care povestiti toata treaba cum e. Nu amanati pentru ca poate avea consecinte si asupra dumneavostra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in asociatie Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Am un tren arabil si l-am inscris intr-o asociatie ,acum cativa ani . In aultimii doi ani,asociatia respectiva nu l-a mai cultivat. Daci: ... (vezi toată discuția)
Politia poate face proces verbal de constatare tulburare de posesie ? ContSters241026 ContSters241026 Va rog ! Am un teren agricol mostenit intr-o comuna de linga Bucuresti. Terenul agricol este cultivat fara acordul meu de catre o Asocatie Agricola. Am sta de ... (vezi toată discuția)
A.p.i.a. evanghelina evanghelina am si eu o problema si as avea nevoie de o solutie: tatal meu detine mai multe ha de teren arabil pe care le cultiva in fiecare an. Pana la inceputul ... (vezi toată discuția)