avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa de prima inmatriculare

Buna ziua! Sunt din Resita si am achitat in data de 28.08.2008 suma de 2110 lei reprezentand taxa de poluare pt un autoturism adus din Germania. Am facut cerere de restituire a taxei la DGAFP Caras Severin si am primit raspuns negativ in data de 10.08.2010. Ce trebuie facut in continuare in vederea recuperarii taxei respective?
Cel mai recent răspuns: pitbully , utilizator 23:47, 19 Mai 2011
Formulata actiunea si depusa la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2010, cum fac? underworld underworld Am cumparat in 2010 un autoturism din Romania, [b]neinmatriculat[/b] pana atunci si am platit taxa de poluare. Acum, in februarie 2012, doresc sa cer ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara taxa badrian badrian Buna, sunt din Resita, Caras-Severin, am achizitionat un autoturism din Spania, si as dori sa-l inmatriculez fara taxa...aproximativ 3000 euro. Am un prieten ... (vezi toată discuția)