avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... eliberare certificat de inregistrare in Registrul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

eliberare certificat de inregistrare in Registrul National

cum pot obtine un certificat din care sa reiasa numarul sub care este inregistrata o asociatie nonprofit in Registrul National al asociatiilor. mai concret unde ar trebui sa depun cererea respectiva si cui sa o adresez?
Cel mai recent răspuns: stelutamaria , utilizator 23:31, 12 Septembrie 2011
buna seara tuturor si scuze ca nu am mai revenit si cu solutia la problema mea, daca tot am rezolvat-o, cine stie poate cineva are aceeasi nedumerire.

intradevar sunt 2 certificate distincte un certificat eliberat de judecatorie din care reiese ca asociatia a fost inregistrata in registrul persoanelor juridice si unul eliberat de ministerul justitiei din care reiese numarul sub care a fost inregistrat in RAF.

din iunie am intrat in posesia certificatului de inregistrare in RAF. nu a trebuit decat sa fac o cerere pe adresa ministerului justitiei, fara nici un altfel de formalitati, fara nici un fel de taxe, doar o cerere trimisa prin posta certificatul a fost trimis tot prin posta.

multumesc inca o dat celor care au incercat sa ma ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong neinregistrat registrul fundatiilor si asociatiilor luticus luticus O asociatie avand ca obiect cresterea animalor s-a infiintat si a fost aprobata prin sentinta judecatoreasca dar nu a fost inscrisa/inregistrata in Registrul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in registrul asociatiilor si fundatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am si eu o nelamurire cu privire la inregistrarea si functionarea in conditii legale a unei asociatii de tip ONG. Mai exact, pentru ... (vezi toată discuția)
Extrasul din registrul de evidenta al asociatiilor si fundatiilor livs1970 livs1970 Am o intrebare legata de obtinerea extrasului din Registrul asociatiilor si fundatiilor Banca la care am solicitat deschiderea de cont pentru o asociatie ... (vezi toată discuția)