avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala

Este posibil ca o societate comerciala sa aiba mai multe domeni de activitate? Mai exact S.C. ABC.S.R.L. sa reprezinte un lant hotelier, un club de noapte si un restaurant ? Daca da, cum pot folosi acelasi brang la toate EX: Club ABC , Restaurat ABC si hotel Plaza ABC ?
Cel mai recent răspuns: Oana Tudor , Consilier juridic 15:55, 24 Mai 2011
Deschideti puncte de lucru pentru fiecare locatie unde doriti sa va desfasurati activitatea (restaurant, bar, cafenea etc), pe care il puteti denumi cum doriti (printr-o hotarare AGA sau a asociatului unic), autorizand fiecare activitate corespunzatoare unui cod CAEN desfasurata in acel punct de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Alegere denumire restaurant Dominique Popescu Dominique Popescu Buna ziua, In ce act normativ este reglementata alegerea si folosirea denumirilor pentru localurile publice (cafenea, etc). Carei autoritati trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Marca înregistrată bob02008 bob02008 Buna ziua, Vreau sa deschid o societate cu mai multe domenii de activitate , de la comerț , o gama variata de servicii pana la producție. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)