avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transmiterea calitatii de parte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transmiterea calitatii de parte

Pe avocat consult am citit :art 37 cpc Titlu preliminar .cap 1.Domeniu de reglementari :calitatea de parte se poate trasmite legal cau conventional.
Ce inseamna "se poate transmite conventional "?
Cel mai recent răspuns: negut , utilizator 11:47, 21 Mai 2011
am crezut ca transmiterea calitatii procesuale este facuta atunci cind esti chemat in mod gresit ca parat,nu ai calitatea procesuala pasivaai ,arati cine e titularul dreptului si ii dai locul de parat conventional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog,o precizare fdanila fdanila Read more: http://www.euroavocatura.ro/dictionar/2765/Calitate_procesuala#ixzz1O09zaKR1 In lumina ceror de mai jos va rog sa-mi spuneti,in proces, cum are ... (vezi toată discuția)
In urma unei executări silite, am depus contestație la executare. ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian In urma unei executări silite, am depus contestație la executare. Pârâta a fost înștiințată prin rezoluție a judecătorului că va trebui să depună ... (vezi toată discuția)
Introducerea în cauză a moștenitorilor mi ris mi ris Bună seara, aș avea și eu o întrebare. Dacă o parte dintr-un proces civil și anume reclamanta, a decedat, ce se întâmplă dacă unul dintre ... (vezi toată discuția)