Buna ziua, am nevoie de o clarificare cu privire la o procedura. In urma cu 2 ani am cumparat 30 mc lemn de cherestea pentru constructie. Intre timp nu am reusit cu actele terenului (era extravilan) si nu am mai construit in jud. Sibiu. Acum vreau sa construiesc in jud. Arad si trebuie sa mut lemnul din Sibiu in Arad. De ce documente am nevoie ca sa nu risc sa ma controleze in timpul transportului de mutare a lemnului, si sa am probleme. Cum dovedesc ca eu doar mut lemnul dintr-un loc in altul? Am foaia de drum din momentul in care am cumparat lemnul acum 2 ani. Ma ajuta aia la ceva?
In mod cert va ajuta.Inchiriati un camion de la o firma de transport,iar in baza contractului incheiat cu acea firma si a foii de drum de la primul transport,veti putea muta lemnul la destinatia finala.
Multumesc frumos pentru raspuns. Inca tot nu am avut curaj sa contractez transportul de mutare a lemnului, - tin sa mentionez ca am doar foaia de drum cu titlul "Aviz de insotire secundar nr.....", nu am primit nimic altceva de la firma de la care am cumparat lemnul de cherestea - desi a fost firma, SRL, trecuta ca expeditor, cu punct de incarcare, tot...
Avand doar avizul de insotire de acum 2 ani, (fara factura, sau altceva de provenienta a marfii) tot e in regula?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Conditii de livrare
albulescu
Buna ziua,o SC are in perspectiva un contract de livrare pentru lemn sub forma de bustea unei firme din Germania.Daca stie cineva ce documente trebuie avind in ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat
vyo-stefi
Am cumparat 150 de mc de lemne,am primit Factura si nu stiu daca firma respectiva trebuie sa i-mi dea si Aviz de insotire a marfi si daca eu trebuie sa semnez ... (vezi toată discuția)