avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contestatie decizie comitet asociatie locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contestatie decizie comitet asociatie locatari

In sedinta de comitet de luna trecuta s-a votat si acceptat un plan de investitii la una din scarile asociatiei (respectiv schimbarea tuturor usilor - intrare, hol, ghena - cu unele termopan si schimbarea casutelor postale). Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Este de ajuns doar decizia comitetului ? sau trebuiau intrebati si locatarii asociatiei?
In caz ca trebuiau intrebati si locatarii asociatiei - cum se poate contesta decizia luata de comitet? Ce acte normative reglementeaza acestea (planul de investitii)? In cate zile se poate face contestatia?
In speranta unui raspuns prompt va multumesc anticipat.
in primul rand cred ca aceste cheltuieli ar trebui sa fie prevazute in BVC pt anul in curs, buget pe care adunarea generala trebuia sa-l fi aprobat.

adevarul este ca pana nu te lovesti de probleme, habar n-ai ce inseamna sa administrezi o asociatie de proprietari. am preluat de curand presedintia asociatiei si ...incep sa ma intreb de ce?:)
Corect !Mere-pere , ati gasit raspunsul corect! Intai BVC ,vot AG, punere in aplicare CE!
Pentru situatii neprevazute tot un capitol in BVC!
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are administratia de locatari voie sa oblige locatarii sa plateasca firma pt renovari interioare? diana2242 diana2242 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca exista vre-o lege care da voie administratorului sa oblige locatarii unui bloc sa varuiasca scara blocului doar din ... (vezi toată discuția)
Dizolvare comitet executiv Ion Artene Ion Artene Comitetul Executiv al Asociatiei nu a pus in practica o hotarire votata in adunarea generala a asociatiei.Cum poate fi dizolvat . De fapt - adunarea ... (vezi toată discuția)
Lucrari efectuate de asociatia de proprietari Ginulici Ginulici Buna ziua, Ma intereseaza daca pentru a se zugravi scara unei asociatii de proprietari este necesar acordul tuturor locatarilor, sau numai al majoritatii ... (vezi toată discuția)