avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la stimulent pentru cresterea copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la stimulent pentru cresterea copilului?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: sunt angajata (din 2003), am si un PFA (tot din 2003) si am nascut in februarie 2011. Momentan sunt in concediu medical.
As dori sa stiu daca imi pot lua concediu de crestere copil de la locul de munca (sunt profesor), sa imi continui activitatea la PFA si sa beneficiez de stimulent (din cate am inteles eu, in lege spune ca se acorda parintilor care obtin venituri impozabile pe perioada concediului ....).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aalinutza1981 , utilizator 16:35, 24 Mai 2011
Multumesc pentru raspunsuri si pentru timpul acordat :). Confuzia mea provine din textul citat mai sus, care spune ca beneficiaza de stimulent cei care obtin venituri supuse impozitului pe venit, eu intelegand prin acestea veniturile de la PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru ingrijirea copilului Alexamdru Alexamdru Daca astazi intru in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 1 an , la cate zile ma pot angaza ca sa pot beneficia de stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ralf84 ralf84 Buna ziua, AM si eu o nelamurire: Sunt in concediu crestere copil si am optat pt 2 ani, exista posibilitatea sa ma razgandesc si sa intrerup dupa implinirea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie sofoana sofoana Buna ziua!as dori sa ma intorc la serviciu in data de 1.06.2013 si vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent de insertie,avand in vede ca cererea de concediu ... (vezi toată discuția)