avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pret certificat fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pret certificat fiscal

Buna. Ma poate informa cineva cat costa eliberarea unui certificat fiscal (aprox.) ? (pentru dezbaterea unei succesiuni si intabulare totodata). Pe cine am imputernicit sa se ocupe de asta mi-a spus ca a scos o data certificatele, dar ca sunt valabile doar cinci zile; deci trebuie sa le mai scoata o data, implicit sa mai plateasca pentru ele. N-as vrea sa fiu buna de plata si daca nu e cazul..Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
anapopana, utilizator
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 22:27, 24 Mai 2011
Revin asupra subiectului. Persoana imputernicita de mine mi-a spus astazi ca a dat 160 de lei/extras de carte funciara . (si a scos 6 cf; pentru ce... nu m-a lamurit). La un calcul rapid, ma costa cf 960 de lei. Adica mai mult decat onorariul dat notarului pentru dezbaterea succesiunii. Puteti sa-mi spuneti daca pretul cf nu a fost cel corect, l-a 'umflat' ? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
anapopana, utilizator
Extrasul CF pentru autentificare costa 40 lei, iar taxa de urgenta este de 160 lei (per imobil). La dezbaterea succesiunii era suficient extrasul CF de informare care costa 20 lei (la urgenta costul ar fi 20 lei + 80 lei taxa de urgenta = 100 lei per imobil). Daca a scos 6 extrase CF inseamna ca e vorba de 6 imobile in 6 carti funciare distincte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf CATY12 CATY12 Buna! Am nevoie de ajutor urgent!... Am nevoie de un extras CF si as avea nevoie sa stiu: 1. daca nu sunt proprietar, trebuie sa-mi dea o imputernicire ... (vezi toată discuția)
Ce tip de extras cf e necesar pentru succesiune? rabina rabina Bună ziua, 1. Ce tip de extras CF al apartamentului este necesar pentru succesiune ? 2. Îl pot obține personal, online & contra cost, sau este ... (vezi toată discuția)
Extras cf mshboss mshboss Bună seara. Poate sa solicite un notar un extras de CF pt autentificare și sa primească răspuns în aceeași zi? Dacă da, poate primi răspunsul ... (vezi toată discuția)