avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras CF

Buna! Am nevoie de ajutor urgent!...

Am nevoie de un extras CF si as avea nevoie sa stiu:
1. daca nu sunt proprietar, trebuie sa-mi dea o imputernicire proprietarul ca sa pot extrage CF-ul?
2. de ce acte am nevoie?
3. cat timp este valabil extrasul?

Va multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:30, 22 Iunie 2009
Depinde ce fel de extras CF aveti nevoie, fiindca sunt de mai multe feluri ( ex: pt. un extras CF de informare va trebuie o cerere tip de la BCPI, si trebuie achitata o taxa, sau exista extras de CF pt. autentificare, care poate fi scos doar de notar...etc.) ca si valabilitate, stiu ca cel scos de notar sau delegatii lui este valabil doar 5 zile ( ! in aceste zile nici nu se poate scoate alt extras CF, ca sa nu se poata vinde la altul :D)
Dvs. vi se poate elibera doar un extras de carte funciara pentru informare, pentru care veti completa o cerere si achita suma de 20 lei pentru fiecare nr. top ce apare pe foaie. Nu aveti nevoie de imputernicire, acest extras de CF neputind fi folosit pentru vanzare imobil. Se elibereaza in aprox. 4-5 zile de la data depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara lupascu lupascu BUNA ZIUA, va rog sa imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: pentru un extras de carte funciara trebuie sa vina proiectantul sa masoare terenul?Va ... (vezi toată discuția)
Pret certificat fiscal anapopana anapopana Buna. Ma poate informa cineva cat costa eliberarea unui certificat fiscal (aprox.) ? (pentru dezbaterea unei succesiuni si intabulare totodata). Pe cine am ... (vezi toată discuția)
Carte funciara blocata robertnnn robertnnn Buna ziua, Am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta. Sunt in porcesul de cumparare al unui apartament. Problema este ca proprietarul ma cam plimba cu ... (vezi toată discuția)