avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... casa in regie proprie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

casa in regie proprie

Pot avea probleme cu cei de la ITM daca imi construiesc casa cu niste rude?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 9 Aprilie 2012
Din pacate pentru dvs , nu cred ca sunteti in masura sa apreciati daca aceste informatii sunt sau nu corecte ... eu va pot aduce ca exemplu, cateva cazuri in care nu s-au dat amenzi pentru asa ceva ... intr-adevar, pentru a nu lua amenszi de la ITM ar trebui sa existe anumite aspecte de indeplinit ...
Eu m-am referit strict la rude nu la altceva...aici a fost vb strict despre asta...unde dvs ati spus ca nu este posibil...uite ca e foarte posibil chiar azi dim am primit cate 10.000 de lei pt fiecare ruda in parte...in total 20.000 de lei...
Imi sustin parerea ca nu este posibil ..... din practica unor ITM-uri va spun ca asa ceva nu este posibil ... intr-adevar, se poate sustine ca aceasta practica este neunitara ...
Eu nu vreau sa ma cert,vreau sa ajut oamenii care sunt in situtia de fata...eu am patito si e mai bine sa treci prin asa ceva...
Va pun si un link de la un ziar de la un domn care a trecut prin asta...
[ link extern ]
Sfatul meu este sa mergeti direct la ITM si sa va interesati clar...nu mai ascultati avocati si juristi ca sunt numai dupa bani...eu ce ar trebui sa fac cu avocatii si juristi care m-au sfatuit ca dvs?...imi platesc dansii amenda? NU ...imi vor cere alti bani sa ma duc in instanta...dar si pt asta tot eu va trebui sa platesc...
:offtopic:
Din pacate pentru dvs cunosc destul de bine situatia si chiar activitatea unor ITM-uri in acest sens... din ce ati postat pe forum nu vad cine v-a solicitat vreun ban , asa cum dvs afirmati.

Faptul ca anumite ITM-uri inteleg altfel aceasta situatie nu este vina nimanui de pe acest Forum , asa cum dvs sugerati ca v-ati luat dupa noi, fapt neconfirmat de postarile dvs din Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executie casa regie proprie sau firma laurentiuu laurentiuu Doresc sa construiesc o casa.Nu doresc firma pt ca au niste sume uriase, vreau sa o construiesc in regie proprie. Din cate am citit, daca vine un control, ... (vezi toată discuția)
Casa in regie proprie laurentiuu laurentiuu Cum pot sa construiesc o casa in regie proprie fara sa iau amenda?Nu doresc firma pentru ca este foarte scumpa. (vezi toată discuția)
Control itm dinu1 dinu1 Buna ziua, Construiesc in regie proprie o casa personala cu autorizatia de constructie la zi. Casa este in stadiu de rosu si in prezent execut diferite ... (vezi toată discuția)