avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract individual de munca - perioada determinata; ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract individual de munca - perioada determinata; agricultura

Buna seara. Detin o intreprindere individuala cu profil agricol si as dorii sa aflu care sunt pasii pentru a angaja diverse persoane cu contract individual de munca pe perioada determinata. Va multumesc anticipat


Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 02:17, 26 Mai 2011
Mai intii trebuie sa le incheiati CIM acelor persoane pentru activitati sezoniere in agricultura,. apoi sa le inregistrati in Revisal
primul pas declarati postul vacant la somaj, preluati CV-uri, interviu si acte necesare angajarii: certificat medical apt de munca -medicina muncii, cazier judiciar barbati, acte studii si CONTRACTUL DE MUNCA semnat pe urma se depune revisalul on line , nu uitati instructajul OBLIGATORIU-accidente de munca, riscuri profesionale.

ATENTIE un ispector resurse umane face doar salarizare respectiv secretarul angajatorului in domeniul resurse umane, nu poate face interviul si nu raspunde de organizarea si conducerea salariatilor, de aceea va recomand un ECONOMIST LICENTIAT sa aveti parte si de consultanta fiscala.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
doradragan, utilizator
Interventie moderator

doradragan,
Va rog sa argumentati raspunsurile – in caz contrar va trebui sa va sterg mesajele.
Vedeti pct. 2.4 din regulamentul forumului.

Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea criselen criselen de curand am deschis o firma iar cu data de 1.02.2011 am primul angajat. care sunt pasii care trebuie sa-i urmez si ce trebuie sa fac cu programul ... (vezi toată discuția)
Diferente in cor- inspector resurse umane sau specialist resurse umane ? ContSters116875 ContSters116875 In urma modificarilor la ITM, firmele au dreptul de a tine si completa cartile de munca. Pentru a opera in REVISAL e nevoie ca un angajat - eu - sa obtina ... (vezi toată discuția)
Avocat, mediator sau ong - nerespectare promisiune de angajare ContSters346744 ContSters346744 Buna ziua, Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie, am aplicat pentru un loc de munca intr-o firma locala Joi 19 martie `15 ,am fost sunata de catre ... (vezi toată discuția)