avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie fond mediu- taxa ambalaje
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie fond mediu- taxa ambalaje

Am o firma care achizitioneaza din UE diferite produse. Acestea ajung in depozitul nostru ambalate in cutii si paleti din lemn. Stiu ca pentru aceste ambalaje se plateste o taxa la Fondul de mediu. Noi am incheiat un contract cu o firma pentru preluarea responsabilitatii de valorificare si reciclare. Ce nu imi este inca clar este ce trebuie sa declar acum pe 25 la Fondul de Mediu? Numai cantiatea de ambalaje intrata in tara sau se calculeaza si se declara si taxa?

Multumesc mult pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)
Declaratia la fondul de mediu -ambalaje introduse pe piata bigi bigi Buna am o firma (comert en gros) care face importuri de bunuri, care vin ambalate pe paleti, in cutii de carton si folii de plastic. Pana la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)