avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Actiuni Soc.Com.Rombet SA Bacau
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Actiuni Soc.Com.Rombet SA Bacau

In urma cu cativa ani buni (cam 12) am cumparat actiuni la SC Rombet SA Bacau. Cat timp am lucrat la ei am primit dividende. La fel si cred ca in anul urmator, daca-mi amintesc bine.
Intamplarea a facut ca directorul gen, actionar majoritar atunci, sa vanda firma (chestii politice si nu numai), apoi sa decedeze.
Plata dividendelor sau macar vesti despre situatia infloritoare a firmei a incetat.
Mai mult, orice incercare, fax pe care l-am trimis cu intrebari sau solicitari de informatii, au ramas fara raspuns. Tacere totala din partea lor.
Cum pot afla informatiile care ma intereseaza, mai ales ca doresc sa vand actiunile respective?#-o
Cel mai recent răspuns: Ella Katona , Executor judecatoresc 13:49, 14 Iulie 2008
Societatea in cauza si-a depus situatiile financiare anuale pe amul 2007 la Registrul Comertului si la Ministerul Finantelor. Daca nu primiti informatiile solicitate de la firma, va puteti adresa la Registrul Comertului care va poate elibera copii de pe situatiile depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de succes care nu plateste dividende geofreeland geofreeland Cazul meu. In 1998 o societate (editat) a emis actiuni. Am cumparat atunci 5 actiuni. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre acele actiuni. Cam din doi in doi ... (vezi toată discuția)
Sunt actionar important la o sc sa tip inchis lentix lentix Buna ziua,Sunt actionar important la o SC SA tip inchisa de unde am iesit la pensie la limita varsta.Care este raportul juridic in continuare dintre mine si ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Detin actiuni la o soc. comerciala de tip inchis. Pentru ca principalii actionari isi cam fac de cap cu profitul anual prin diverse manevre, ... (vezi toată discuția)