avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri?

exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de completare a dosarului cu alte inscrisuri ? inscrisuri pe care si avocatul prezent la apel le-a avut la indemina si nu le-a folosit. , dupa opinia noastra aceste inscrisuri fiind fundamentale in constatarea dreptului pentru care am apelat la instanta.
Si daca exista aceasta modalitate cum ar trebui sa procedez ca parte in cauza ?
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 20:58, 8 Iunie 2011
Cu primii avocati momentul nu ar mai fi venit niciodata.
Din cauza "efortului lor de mediere" am acceptat un program temporar de vizita pentru tatal biologic al copilului meu, desi acesta nici macar nu figureaza in certificatul de nastere iar judecatoarea a zis clar ca e doar la latitudinea mea daca sunt de acord sau nu, altfel ordonanta presidentiala ar fi fost respinsa (ordonanta presidentiala in care eu eram parata, evident, cum altfel sunt si acum:). Dehhh, daca mi-am asumat sa pastrez o sarcina si sa cresc singura un copil nedorit, acum suport consecintele:D, asa cum mi-au 'urat' cateva persoane de pe aici).
Nu-mi pare rau ca am acceptat acest program, imi pare rau doar ca am un copil de 4 ani care vine plangand acasa si-mi spune ca nu mai vrea sa plece cu tatal care a aparut dupa 3 ani, cu pretentiile de rigoare, ca de pensie alimentara nu poate fi vorba, caci, pe criza asta, e greu cu serviciul, nu?!:D Si daca mama lucreaza, copilul are ce-i trebuie:).

In fine,aveti perfecta dreptate cu strategia, sper ca toate inscrisurile depuse de mine sa conteze si sa nu 'plictiseasca' judecatoarea:).

O intrebare concreta: oferiti consultatii (contra cost, evident) si pe marginea unui dosar? Ma pregatesc de apel si poate schimb "strategia":)

Multumesc
Buna! Va spun experienta mea! dupa ultima infatisare pronuntarea a fost amanata cu 7 zile, fiecare avocat avand dreptul sa depuna concluzii scrise. Deoarece nu am putut lua legatura cu avocatul (nu a raspuns la telefon) am depus eu ca parat (fara nici o cunostiinta in drept, dar cunoscand dosarul cauzei si stiind ca aspecte importante nu au fost discutate in cursul judecarii) concluzii scrise chiar cu o zi inainte de pronuntare. Ca urmare a concluziilor depuse dosarul s-a repus pe rol. Deci sunt cazuri cand sunt luate in considerare concluziile depuse inainte de pronuntare!
Am auzit si de varianta Dvs. Cred ca orice e posibil.
Eu astept pronuntarea si 99% voi ajunge in apel. Voi vedea dupa pronuntare daca au depus si ceilalti concluzii scrise si ce au scris in ele.
Am ajuns la a 3-a amanare a pronuntarii hotararii;).
Sper sa nu "bat" vreun record.
Nu. Mai nou e o practica, chiar si in penal. E vara si au creierele incinse:)

Alte discuții în legătură

Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare adi_2010 adi_2010 Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond. Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise- posibilitate depunere inscris nou lonita lonita Buna ziua. Doresc sa stiu daca la concluziile scrise pe care le depun in instanta pot anexa un inscris, sau care este forma prin care sa pot prezenta un ... (vezi toată discuția)