avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... personale - infractiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

personale - infractiuni

am un dosar pentru cercetare la politie din noiembrie 2010 ,am inteles ca acum ceva timp a ajuns la procuratura,as dori sa stiu cit dureaza pina voi primi acasa o rezolutie?Eu sunt reclamantul in acest caz,si as mai dori sa stiu cam ce pedeapsa prevede legea pentru inselaciune,amenintare,hartuire , trafic de influenta si folosirea de acte false si alta identitate?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 19:29, 29 Mai 2011
Poate dura. Cel mai greu pedeapsita dintre infractiunile expuse ar putea fi inselaciunea savarsita prin folosire de nume sau calitati mincinoase ori de alte mijloace frauduloase (art. 215 alin 2 Cod Penal), inchisoare de la 3 la 15 ani. Dar la stabilirea pedepsei conteaza gravitatea, circumstantele, antecedentele personale, nu se poate spune exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru art. 215 al. 1, 2 si 3 si art. 290 cp veromonica veromonica Buna ziua, In anul 2005 am falsificat niste facturi fiscale pe persoane fizice ( in valoare aprox de 80 milioane lei vechi ) bani pe care mi i am insusit. ... (vezi toată discuția)
Complicitate picika picika buna cu ce se pedepseste complicitatea in inselaciune? multumesc (vezi toată discuția)
Pedeapsa discriminatorie nans nans Buna ziua, Am si eu o nelamurire/curiozitate, si anume: unde se poate face o plangere/petitie privind o pedeapsa care comparativ cu alte fapte de o ... (vezi toată discuția)