avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro cerere
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

cerere

Vreau sa ma dezabonez de la acest site ( avocatnet.ro ) Nu mai vreau sa primesc nimic.
Cum se procedeaza ?
Sa ma ajute cineva, ca am ajuns la exasperare cu cite mail-uri primesc
La ce am intrebat , cei care mi-au raspuns nu mi-au fost de niciun folos. Tot eu am gasit legile pe care sa ma bazez pentru actiunile mele.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 26 Mai 2011
in partea din dreapta sus aveti" alerte forum" , de acolo va puteti dezabona si nu mai primiti alerte pe email si tot in dreapta sus aveti "date personale", de acolo va puteti sterge contul, daca asa doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Nedumerire podgorescu podgorescu Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare. Personal, nu imi amintesc sa fi ... (vezi toată discuția)