Buna ziua! Am fost in somaj pana in oct 2010 fapt pentru care nu am mai putut fi cu ratele la zi si in aug 2010 am primit o comunicare in care eram anuntata ca corpul executorilor bancari se afla in posesia unui titlu executoriu prin care sunt indreptatiti sa inceapa procedura de executare silita. Intreaga suma imi este imposibil sa o achit. In feb acest an am reusit sa ma angajez pe un sal mult mai mic decat cel pe care il aveam in momentul contractarii credutului de nevoi personale. Intrebarea mea este daca procedez bine incercand sa stabilesc o intalnire cu executorul bancar si sa-i propun sa depun in cont intrg salariu,sau sa fac un angajament sa platesc intreaga suma in o perioada de 1 an-2, sau nu fac decat sa atrag atentia asupra dosarului meu si sa inceapa executarea mai repede? credeti ca exista vreo posibilitatea ca executarea silita sa poate fi intrerupta sau amanta chiar daca suma nu este platita integral o data? Multumesc!
Pentru a preintampina situatii neplacute este de preferat sa contactati executorul sa detaliati situatia dvs si in special interesul si buna credinta pentru achitarea integrala a sumei.Cu aceasta ocazie aveti posibilitatea sa negociati si sa incheiati o esalonarea a platilor astfel incat sa nu se ajunga la executarea silita care ar obliga si la alte costuri suplimentare in sarcina dvs
Executarea silita poate fi suspendata sau intrerupta ,dar numai in cazuri legal prevazute