avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FACTURI FISCALE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FACTURI FISCALE

Buna ziua!
Intrebarea mea este urmatoarea:In cadrul unei societati comerciale poti emite in paralel atât facturi fiscale generate direct dintr-un program de facturare cât şi facturi scrise de mână dintr-un facturier tipizat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 18:58, 26 Mai 2011
Da, cu doua conditii:
1. In decizia de la inceputul anului referitoare la numerotarea facturilor dati o serie pt facturile din programul de conta si o alta serie pt facturile de mana - atentie, faptul ca folositi doua serii de facturi trebuie justificata cumva in decizie.
2. Dati numarul facturilor de mana din plaja de numere stabilite la inceputul anului pe care le folositi si in programul de conta dar in acest caz trebuie sa aveti in vedere ca numerele de facturi sa fie in ordine cronologica si sa nu dati acelas numar si pt o factura emisa de programul de conta si una emisa de mana.
Sa nu uitati sa introduceti facturile de mana in jurnalul de vanzari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier ioanaep ioanaep Buna ziua Intrebarea mea este daca o firma poate sa aiba mai multe facturiere electronice cu serie si numar individual. Multumesc. (vezi toată discuția)
Facturier creolaiurist creolaiurist daca incep sa folosesc un program pentru editarea facturilor, mai pot folosi in paralel un facturier pentru teren? (vezi toată discuția)
Completarea facturilor cabinetdepsihologie cabinetdepsihologie Am si eu o nelamurire legata de completarea facturilor. Utilizez formulare tipizate pe care le completez de mana. Am doua locuri din care emit facturi: la ... (vezi toată discuția)