avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbarea permisului de conducere

am facut scoala de soferi pentru categoria b in romania am venit in italia si am dat de c si miau facut permis italian cu amandoua categoriile.As vrea sa fac si categoria E dar cum in italia dureaza mult mam gandit sa vin acasa sal fac si as vrea sa stiu ce documente miar trebuii pentru schimbarea permisului sa mil fac iar romanesc si sa ramana si sa pot face E SI CAM CAT DUREAZA SCHIMBAREA LUI .
Cel mai recent răspuns: cop84 , utilizator 23:47, 30 Mai 2011
Preschimbarea lui dureaza maxim o saptamana. Iar actele se fac la birourile specializate existente in fiecare oras, in special i resedintele de judet chiar in sediul biroului de inmatriculari si preschimbari de documente.
va multumesc sper sa rezolv repede.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Cum schimb permis din italian in romanesc florentina  sapunaru florentina sapunaru Buna ziua, va rog sa imi expolicati si mie cum pot rezolva urmatoarea situatie.........am permis de categ B italian, momentan sunt in Romania, si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o problemă legată de permisul de conducere. ... Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Bună ziua! Am o problemă legată de permisul de conducere. Am avut permis romanesc și l-am preschimbat în italian. Vara asta am vrut să fac categoria A ... (vezi toată discuția)