avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intrebare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intrebare

Tot aud din ce in ce mai multe persoane care spun ca taxa auto o sa fie scoasa in maxim 2-3 luni si ca nu se va mai plati nici o taxa este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 23:04, 26 Mai 2011
Se discuta inca in Parlament.
Curtea de Justitie a Uniunii Europene, prin decizia din 7 aprilie 2011, in cazul Tatu vs. Statul Roman, a decis că “taxa de primă înmatriculare încalcă legislaţia Uniunii Europene”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cjue si taxa de poluare Cornel  Vasile Cornel Vasile Taxa auto instituită de Guvernul României în ianuarie 2012 contravine Articolului 110 al Tratatului de Funcţionare al Uniunii Europene, a stabilit Curtea ... (vezi toată discuția)
Se mai palteste taxa de poluare? ContSters54529 ContSters54529 buna ziua, am vazut zilele astea cateva site uri de stiri care ar spune ca nu se mai plateste taxa de inamtriculare.ESTE ADEVARAT? va intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare ionelazibi_94 ionelazibi_94 am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)