avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensiei

unde m-as putea adresa ptr o lamurire ref la plata pensiilor?
termenul ptr plata este afisat la of postal dar postasul intarzie pe zile bune pe motiv ca nu are banii indeajuns,multumesc
Cel mai recent răspuns: raza23 , utilizator 10:32, 27 Mai 2011
Mai intai la casa de pensii pentru a fi sugur ca banii au fost virati si pot fi distribuiti la datele afisate apoi, daca raspunsul este pozitiv si exista semne de indoiala fata de buna credinta a postasului, va adresati diriginetelui de posta sau regionalei de posta de care apartine localitatea.
multumesc dar de ce postasul distribuie pensia haotic intr-un bloc mai tine de casa de asigurari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie distribuita de posta romana in doua transe tonny401 tonny401 Buna seara,as dori sa stiu daca un factor postal distribuie o pensie oarecare,unui pensionar,in doua transe,ex.200 lei vineri seara si 280 lei a doua ... (vezi toată discuția)
Neridicare talon pensie viomusicstudio viomusicstudio Va salut! Are ceva daca nu ridic talonul de pensie? Mentionez ca am o pensie de urmas (dupa mama si tata) definitiva deoarece am handicap locomotor. Pensia o ... (vezi toată discuția)
Plata pensiilor cu intarziere de catre posta mariana1950 mariana1950 Buna seara Plata pensiei se face de catre factorul postal in data de 26-27 ale lunii. Tinand cont ca in aceasta luna datele sunt sambata si duminica am ... (vezi toată discuția)