avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensiei

unde m-as putea adresa ptr o lamurire ref la plata pensiilor?
termenul ptr plata este afisat la of postal dar postasul intarzie pe zile bune pe motiv ca nu are banii indeajuns,multumesc
Cel mai recent răspuns: raza23 , utilizator 10:32, 27 Mai 2011
Mai intai la casa de pensii pentru a fi sugur ca banii au fost virati si pot fi distribuiti la datele afisate apoi, daca raspunsul este pozitiv si exista semne de indoiala fata de buna credinta a postasului, va adresati diriginetelui de posta sau regionalei de posta de care apartine localitatea.
multumesc dar de ce postasul distribuie pensia haotic intr-un bloc mai tine de casa de asigurari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie distribuita de posta romana in doua transe tonny401 tonny401 Buna seara,as dori sa stiu daca un factor postal distribuie o pensie oarecare,unui pensionar,in doua transe,ex.200 lei vineri seara si 280 lei a doua ... (vezi toată discuția)
Neridicare talon pensie viomusicstudio viomusicstudio Va salut! Are ceva daca nu ridic talonul de pensie? Mentionez ca am o pensie de urmas (dupa mama si tata) definitiva deoarece am handicap locomotor. Pensia o ... (vezi toată discuția)
Plata pensiilor cu intarziere de catre posta mariana1950 mariana1950 Buna seara Plata pensiei se face de catre factorul postal in data de 26-27 ale lunii. Tinand cont ca in aceasta luna datele sunt sambata si duminica am ... (vezi toată discuția)